söndag 15 maj 2011

Fyra systrars årliga träff

Så har vi haft en mysig och rolig helg vi fyra systrar med respektive denna helgen som var hos yngsta systern i Skåne..Vi systrar hade lite spa och bastu på kvällen medan männen fixade i köket. Mycket skratt när vi träffas, för vi är lika fjantiga alla fyra. Lite bilder här nedanför från vår spakväll, lite på gubbarna i köket, lite på oss systrar i köket också förstås. Nästa gång så får gänget åka till Kalmar för då är det min tur att vara värdinna.































































































































































































































































































































































































































7 kommentarer:

Katta sa...

Vilka gamla kärringar på bild, lika bra ni alla går ner i vikt annars kommer hjärtinfarkten snart.Bag in box tanter hela högen. Osmakligt att lägga ut sådana bilder. Hade ni haft några kroppar att visa upp, men dessa valkar får ju en valross att se smal ut.

Mitt Nya Liv På Ön 2009 sa...

Ha ha! Det var den roligaste och barnsligaste kommentar jag läst..
Du måste vara en liten tonåring som kommer med sådana kommentarer.
Jag tycker alla människor är vackra på sitt sätt oavsett ålder tjock,smal.Osv..So what!

Anonym sa...

Måste vara någon som är avundsjuk på att man har så roligt trots att man inte är perfekt. Stackars människa, vilka krav den måste ha på sig själv och sin kropp. Jag som tycker att valrossar också är vackra!!! Hjärtinfarkt kan både tjocka och smala få, det finns det heller ingen garanti för. Och gamla kärringar det blir man till slut om man vill eller ej, har fortfarande inte hittat något piller som stoppar åldrandet. Så det är bara att gilla läget och fortsätta ha skoj! Lev idag, imorgon kan det vara för sent...

Mitt Nya Liv På Ön 2009 sa...

Japp,Helt rätt du!
Fånga dagen :)Tra la la..

Linda (margits dotter) sa...

Hahahahaha kan bara gissa vem som skrev det ovan (katta) men inga namn nämnda...undrar vem som e värsta tanten egentligen som lägger sig i andras liv och bara gnäller på vad andra gör istället för o se lite hur hon själv ses i andras ögon...*asg*..luktar avundsjuka litegrann faktiskt...nån som inte kan unna andra lite skratt o lycka. Nån bitter tant som inte mår bra såvida hon inte kan sitta o gnälla lite i andras bloggar...för då njuter hon o mår bra..då e hennes dag gjord minsann...Nåja hon får nog tillbaka en dag.

Mitt Nya Liv På Ön 2009 sa...

Ha ha ha..Ja vem vet :) Och vem bryr sig egentligen! Man kan ju inget annat än bara skratta åt det.Detta är vårt nya namn nu "Bag in box tanter" kallar vi oss numera.Men roligt har vi i alla fall när vi träffas..Tralla la..

Mitt Nya Liv På Ön 2009 sa...

Tror faktiskt mer att det är en han som skrivit..Kvinnor skriver nog inte på det viset.Just ordet kroppar är ett typiskt uttryck från en man.