torsdag 25 mars 2010

Mysig butik är Nordljus. Klicka på denna rubrik och kika in





























Så mycket fint det finns i denna lilla butik!
Kika in ni också! Detta är något som jag tycker om..Doftpåsar..Diskmedel i fina flaskor..träskorna är så fina, och påsksakerna..Och mycket mer som jag inte kan lägga in här...Det skulle ju ta upp hela bloggen :) Där finns mycket att välja! Klicka på rubriken överst för ett besök hos dem..

3 kommentarer:

attis sa...

Hej vännen. Såna butiker är underbara. Här uppe har vi redan ganska ljust. Nu är det bara snön som ska bort. Det lär nog ta tid. Hoppas allt är bra med dej. ha en skön torsdag.
Kramiz

Margit sa...

Hej Maggan!!!
Läste att det blev flyttat till fredagen...så då blir det i morron...Håller tummarna för dej min vän!!!
Fina bilder du lagt in!!
Och på högersidan i din blogg...bilderna av du o din man!!! Jättefina!! Vilken bild...den där ni håller händerna på varandras!!! Toppen!!! Man ser kärleken!!!
Kramen vännen!!!

millah sa...

Tack så mycket vad glad jag blir. Bara tråkigt att det int blir lika mycket bloggande när jag är i Sthlm.. Men har som int tid till det=) Men jag hoppas det int gör något. Alla har ju så ibland.

Ja det blir ganska irriterande eftersom jag har skrivit flera gånger om just mobil tävlingen och att vinnaren kommer.Men men det kommer. Företaget har ju som sagt annat för sig också som int vissa verkar förstå=) Kramar